Nejnovější recenze ze sekce Osy k činkám
- Velmi rychle dodání zboží a skvělá komunikace
- "za málo peněz dostatek muziky"
- Splňuje moje požadavky
Pěkná tyč, nikdy jsem doma takovou neměl. Široké využití, profesionální provedení, povrchová úprava. Líbí se mi.
- Absolutní zmetek
Nepoužitelné!!!!
Reakce obchodu electronic-star.cz
Reakce: 20. února 2020
pokud Vám výrobek nevyhovuje, je tu možnost nám ho do 14 dnů od převzetí vrátit na odstoupení od kupní smlouvy. Zboží si u Vás na naše náklady vyzvedneme a vrátíme Vám peníze.
Postup naleznete zde:
V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat v pracovních dnech v čase 8:00 - 18:00 hod. telefonicky na čísle 225 348 506 nebo
e-mailem na: [email protected].
Přejeme hezký den.
S pozdravem Váš tým Electronic-star
- http://www.ziskejte.cz...
- Získejte část peněz ze svých nákupů zpět pomocí tzv cashback programu! Začněte šetřit nákupem v obchodech jako Mall.cz, Kasa.cz, Alza, Aliexpress a spousta dalších.
- Stačí se zaregistrovat přes výše uvedený odkaz a ihned obdržíte 100 Kč a 50 VIP bodů!
- http://www.ziskejte.cz...
- Kvalitní výrobek za rozumnou cenu
- Velmi pěkné zpracování
výhoda
- za tu cenu to jde
- kvalita chromu
- Nosnost
- Kvalita zpracování
Výborná činková osa s deklarovanou nosností 150kg, kterou ji opravdu věřím (osa je mohutná a robustní). Působí robustněji než většina jednoručních os, se kterými jsem cvičil ve fitness centrech. Zároveň se dobře drží v ruce a má dostatečně dlouhou nakládací část.
skvělé!
- skvělá komunikace, rychlé dodání
- Ano
hladka hridel by byla lepsi na drzeni
- Výborná
- Na domácí cvičení stačí
- Každá tyč trochu jiná, ale přitom stejná délka.
- kvalita
spokojenost
Výhody neuvádím,ale mně vyhovuje,jsem spokojen.
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »