Nejnovější recenze ze sekce Osy k činkám
Hop-Sport Vzpěračská rovná 1670/30mm
Přidáno: 13. června 2025
(naposledy upraveno 13. června 2025)
Zakoupeno v hop-sport.cz
Na domácí posilování, super. Za tu cenu dostanete kvalitní produkt, který funguje.
Reakce značky Hop-Sport
děkujeme Vám za pozitivní zpětnou vazbu a doporučení našeho produktu, ať Vám spolehlivě slouží co nejdéle.
- přirozený úchop
- Kvalitní zpracování
- nekvalitní provedení
- úchopová část se posunuje, není napevno spojena s osou
První výrobek, který jsem u Insportline vracel. Opravdu se nepovedl. Osa je na jednoruční činku až moc dlouhá (to je ale spíš můj problém, že jsem si ji objednal), na cvičení je zcela nepraktická, těžko její délku využijete při zvedání jednou rukou, spíš vám bude její délka překážet (a to hodně). Důvodem proč jsem ji vrátil ale byla skutečnost, že když jsem se snažil utáhnou kotouče z jedné strany, pořád mi to nešlo, což jsem zprvu nechápal. Vzápětí mi došlo, že tím jak kotouče utahuji, jen posouvám plastovou úchytovou část mimo střed. Není k němu pevně přidělaná. Moje důvěra v bezpečnost činky tím klesla k 0. Druhý den jsem ji vrátil v prodejně. Za další dva dny jsem měl peníze na účtě.
Reakce značky Hop-Sport
je nám líto, že jste obdrželi poškozený produkt. Objednávku jste nezadali v našem obchodě, ale v obchodě InSPORTline. Kontaktujte prosím prodejnu, kde jste produkty zakoupili
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
Kvalitní za dobrou cenu, vřele doporučuji
kvalita zpracování
- Zcela dostatečná kvalita.
- Univerzálnost je excelentní. Mimo samotné SSB pozice/dřepu plně imituje všechny běžné varianty dřepů (od Hip Hinge a Goblet přes čelní dřep, až po dřepy s výše i níže položenou osou).
- Kromě dřepů je ale jakékoli, nejen tato variabilní SSB, výhodnější než obyčejné osy při dalších cvicích (Good morning, bulharské dřepy, výpady, ...)
- Navíc přidává 4 intenzity zatížení (na zvolené různé části nohou a zad) v každé dané variantě.
- Dovoluje dřepovat i lidem s omezeními v ramenním kloubu.
- Odstraňuje časté problémy s obtížným držení osy při čelním dřepu.
- Kolíky pro zafixování zvolené varianty dřepu jsou zbytečně příliš blízko. Na každé straně racku/stojanu zbývá jen cca 3 cm. Je tedy nutná větší opatrnost při odkládaní, v opačném případě by se mohli údery časem poškodit.
- Dost dlouhé rukojeti, které trošku překážejí při cvičení i skladování. Smysl takové délky jsem dosud nepochopil, možná v některých krajních pozicích nějaký je.
- Tato SSB zabere více místa než prosté SSB a mnohem více než běžné olympijské osy. Uvítal bych alespoň o něco kratší jak trny na kotouče tak již popisované rukojeti.
Celkově mám s osy velkou radost. Mohu ji jen doporučit každému, kdo chce dát svým nohám a trupu pořádně zabrat a "šokovat" je v 24 variacích dřepů i v domácí, na vybavení omezené, posilovně.
StrongGear Dámská Osa Strongest Women 2010/50 mm
Přidáno: 11. května 2025
(naposledy upraveno 11. května 2025)
Zakoupeno v Stronggear.eu
- Kvalita
- Žádná není
- Skvělý na procvičení zad a prsou větší rozsah pohybu možnost měnit šířku úchopu
- nemá otočné ložiska
Osa nebyla dobře zabalená a pár vrypů na ni díky tomu bylo, dále zůstatky po svařování jako jsou to drobností ale zamrzí osa není úplně nejlevnější a bohužel strongear na tom byste měli zapracovat povrchová úprava os u vás pokulhává není to nic zásadního ale nepotěší a to mám od vás 3 osy a pokaždé stejný nedostatek který se mi u jiných firem nestal přitom nemáte špatný produkty
- Rychlost, kvalita zpracování, spolehlivost
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- z prvního ohledání se zdá jako kvalitní osa
- otočné nakladače pro závaží
Zboží v pořádku.
Vše ok
- výborné na procvičování rukou
TRUESTEEL Truesteel EZ lomená osa 1180/50 mm
Přidáno: 8. dubna 2025
(naposledy upraveno 12. května 2025)
Zakoupeno v Stronggear.eu
Produkty bolo v 100 percentnom stave a sú v parádne
- Stabilní
Zákaznická podpora Hop-sport.cz
- pro mé domácí cvičení zcela vyhovující
ATX LINE Dámská osa Cerakote 2010/50 mm
WildOrchid
Přidáno: 29. března 2025
(naposledy upraveno 29. března 2025)
Zakoupeno v posilovaci stroje
- Barva je super motivacni
- Spravne parametry pro vzpirani
- Cena vyssi nez stronggear
- S osou se hur vzpira nez s jinymi
Osa mi prijde tvrdsi a min se protaci, nez jsem zvykla z jinych os. Eleiko, Ligo.
Rychlé jednání, kvalitní zboží.
vše OK.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »